GELEGEN IN CRUILLES – GERONA – SPANJE. Deze bijzondere en authentieke eigendom met 2 woningen (hoofdgebouw en gastenhuis) is uitermate geschikt voor de uitbating van een B&B of boutique hotel en is gesitueerd in Cruilles, vlakbij La Bisbal d’Emporda en aan de voet van Les Gavarres. De luchthaven van Gerona is op 20 km, Barcelona op 105 km, het strand en exclusieve golfclubs zijn op 20 minuten rijden met de wagen. Beide woningen hebben een toeristen licentie en kunnen nog verder uitgebreid worden. Er is een parking en garage voor minstens 10-12 wagens. Het hoofdgebouw bestaat uit: GLVL: Leef/eetruimte, volledig uitgeruste keuken met toegang tot een overdekt terras met spectaculair zicht, loungeruimte, bureau, slaapkamer met aansluitend badkamer en een grote garage. +1: 4 grote slaapkamers, een master bedroom met dressing en balkon met fantastisch zicht en 2 badkamers. Het gastenhuis: Leef/eetruimte, ingerichte keuken, 2 slaapkamers, ingerichte badkamer, ingesloten overdekt terras met buitenkeuken. De aangelegde tuin is gelegen rond de beide woningen en heeft een zwembad, buitendouches en toilet, barbecue, voetbalveld/speelplein/skateramp, en een enorme moestuin. De tuin is voorzien van een automatisch besproeiingssysteem. Er is nog een aparte garage en een opslagplaats voorzien. Meer info en foto’s op aanvraag!

Spectaculaire rustieke finca met tuin en zwembad in Gerona

€ 1.850.000

Delen:

Algemene informatie

8836 m²
630 m²
8
4
8836 m²
630 m²
8
4

Troeven van dit huis

– totaal 8 slaapkamers en 4 badkamers
– groot zwembad
– 2 aparte woningen
– grote grondoppervlakte
– uitstekend gelegen
– kan nog bijgebouwd/uitgebreid worden

De huidige eigenaar aan het woord

Wij wonen reeds 40 jaar in Spanje, waarvan al een hele tijd in deze uitzonderlijk mooie eigendom. Wij hebben hier al deze jaren heel graag onze familie en vrienden ontvangen en verwend, en hier mooie herinneringen gemaakt. Maar nu is het tijd om iets kleiner te gaan wonen.
De nabijheid van de luchthaven, zee, golfterreinen, enz.. is zeer praktisch, alsook de mooie omgeving geeft een echt vakantiegevoel.
We hopen dat de volgende eigenaars hier evenveel mooie momenten mogen beleven als ons.

Meer over dit huis

beschikbaarheidaf te spreken met eigenaar
staat van het panduitstekend
aantal garages2
epc (kwh/m²/j)244 Kwh/m²/j

Sarah staat voor je klaar

Dit pand heeft geen geheimen voor ons & we beantwoorden graag al jouw vragen.

Maak een afspraak

U heeft interesse in dit pand, én je wil graag een bezoek inplannen?

Maak nu online een afspraak
via dit formulier of via 0477 77 80 06.

Sarah beantwoord met plezier al jouw vragen ter plaatse.

*Maak tijdig online jouw afspraak om deze woning niet mis te lopen.

Contacteer ons

U wenst meer informatie over dit huis